Home arrow Sponsoring
Aldor Automotive steunt Damen & Wassink Rallyteam E-mail

Het Damen & Wassink Rallyteam bestaat uit rijder Corne Damen, 34 jaar en woonachtig te Kaatsheuvel en navigator Ronald Wassink, 32 jaar en woonachtig te Lettele. Beiden kwamen al vroeg in aanraking met het rallyrijden, doordat hun vaders eerder actief waren in de rallysport.

 

Damen & Wassink vormden in 1994 zelf een rallyteam en werden meteen kampioen in de Junior Cup. In 1995 werden ze winnaar van de Veronica Contest, een talentenjacht van omroep Veronica waarbij ze een jaar lang gratis mochten racen in een Citroën AX. Van 1996 tot 2003 heeft het team veel ervaring in de rallysport opgedaan en diverse goede resultaten behaald.

 

Sinds 2005 steunt Aldor Automotive het Damen & Wassink Rallyteam. Het team prepareert de auto’s in eigen beheer. Tot 2007 doen Damen & Wassink mee aan de Chevrolet Kalos Challenge, waarin ze kampioen worden in 2005 en 2007 en een 2e plaats veroveren in 2006. Daarna is het tijd voor een nieuwe uitdaging en daarom wordt in 2008 de overstap gemaakt naar de Mitsubishi Colt Cup. Dit eerste jaar wordt meteen succesvol afgesloten met een 2e plaats.

 

Aldor Automotive wenst het Damen & Wassink Rallyteam veel succes in de komende races!
 

 

Links met meer informatie over de Colt Cup:
www.therallysite.com
www.heuvel-motorsport.com

Aldor Automotive steunt het Damen en Wassink rally teamAldor Automotive steunt het Damen en Wassink rally teamAldor Automotive steunt het Damen en Wassink rally team